Майка от Бургас моли за помощ за 23-годишната ѝ дъщеря, която има нужда от операция за отстраняване на тумор в гръбначния мозък. 

"Здравейте!

Пише Ви една майка, от Бургас, която иска да направи всичко възможно за детето си.

Съдбата отново изправи моята дъщеря пред трудно изпитание. Казва се Симона и е едва на 23 години. Нуждае се от операция за отстраняване на тумор в гръбначния мозък. Колкото по-бързо бъде събрана нужната сума, толкова по-скоро ще има насрочена дата за операция.

Мони е едно добро, борбено и лъчезарно, младо момиче. Нейното детство беше различно, докато връстниците й играеха навън, тя само ги наблюдаваше, защото не можеше да играе наравно с тях. Но все пак, аз се надявам за едно светло бъдеще, надявам се, че ще срещне сродната си душа, ще създаде семейство и ще има нормален начин на живот. Въпреки всички трудности, през които е преминала и продължава да преминава, не губи вяра и продължава с усмивка да се бори за мечтите си.

Затова Ви моля, напишете статия и споделете историята й и дарителската ни кампания, за да достигне до повече хора! Помогнете на дъщеря ми да се справи с тази коварна болест и да сбъдне мечтите си! 

МОЛЯ ВИ от сърце", пише майката на Симона. 

"Здравейте, мили и добри Хора!

Казвам се Симона Тозлукова и съм на 23 години. Тези, които ме познават, знаят през какви премеждия съм преминала, но също знаят, че съм борбена и жизнерадостна.

През 2003 и 2007 година претърпях операция по отстраняването на тумор в гръбначния мозък. Последната ми интервенция беше извършена в италианска клиника. За мое голямо щастие операцията беше успешна, но въпреки това не се разминах с някои увреждания. Не мога да се придвижвам самостоятелно, спастична квадрипареза, липса на чувствителност по някои части на ръцете, сирингомиелия и сколиоза.

През м. февруари 2023 година, след контролно МРТ изследване, е доказан рецидив на интрамедуларна туморна формация.

Сами разбирате какъв ужас е това отново за мен и моето семейство.

Състоянието ми не позволява отлагане във времето. Тази причина ни доведе до решението отново да се лекувам в Италия. Сумата, която ми е нужна за лечението е непосилна за нас. Знам колко много хора се нуждаят от подкрепа, но и знам колко добродетели има.

Затова Ви моля за помощ! Помогнете ми да извървя трудния път, който ми предстои! Благодаря Ви от сърце!", пише самата Симона. 

Подкрепете Симона с дарение - с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

https://pavelandreev.bg/campaign/simona-sreshtu-tumora-v-grabnachniya-mozak

Алианц Банк България

IBAN: BG41BUIN95611000707352

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Симона Тозлукова