В този все по-агресивно женски свят не е лесно да си мъж. Дамите не само се гордеят с уменията си да се справят с всякакви житейски ситуации, но са придобили и дразнещия навик за брутална откровеност.

Вече няма жени, които деликатно да си замълчат, ако изявата на мъжа в леглото не отговаря на илюзорните стандарти, които сапунените сериали и виртуалните измислици им внушават. Напротив – реакцията им на разочарование и възмущение е в състояние да съсипе и последните остатъци от мъжко его.

Камагра е природен продукт, създаден специално за мъже и за подсилване на сексуалната мощ. Само не казвайте, че вие и без него сте си номер едно. Ако досега не ви се е случвало нежната половинка да направи унизителен разбор на възможностите ви, то неминуемо ще го преживеете в близкото бъдеще. Нека да не им доставяме и това удоволствие.

Какво може да промени Камагра? Като начало този продукт има благоприятен ефект при овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията.

Активните съставки на Камагра са 4 от най-мощните природни продукти с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете. Всяка капсула Камагра съдържа стандартизирани екстракти от: L-аргинин 250 mg, йохимбе 50 mg (10% екстракт), женшен 150 mg, трибулус терестрис 150 mg. Благодарение на тях с Камагра се постига положителен ефект и за общо и трайно повишаване на сексуалната способност и либидото, подобряване на физическата и психическа мощ, увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите.

Камагра не е продукт за сексуални маниаци или комплексари, готови на всичко, за да се изявят като супермени. Те намират начини да си доставят съмнителни хапчета и обикновено си носят последствията, заради опасностите, които тези нелегални субстанции крият. Камагра е продукт на български производител, Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула. За Камагра може да се прочете допълнително в официалните сайтове на фирмата и да се закупи от онлайн магазина й, както и да си го вземете от аптеките в цялата страна.
Така ще разберете, че действието на Камагра не настъпва веднага. Както казахме, препаратът не е предназначен за получаване на моментен ефект, а за дългосрочно решение. Оптималният срок за получаване на ефект от препарата е различен за всеки индивид. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат.

За разлика от него, синтетичните лекарства имат редица нежелани ефекти и дават само моментно решение, а в дългосрочен план проблемът остава. Камагра има научно доказан ефект и е икономически по-изгоден. Приемат се по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене - до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ.

За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към клиника БОРОЛА, София 1202, ул. „Цар Симеон” №52, тел. : 02/ 983 62 03, E-mail: [email protected]; www.kamagra.bg. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg. Дискретна доставка.