Всяка статия, която обобщава по този начин, трябва да се разглежда в най-общ план. Защото всеки човек има своята лична звездна карта, по която има още стотици детайли, които определят поведението и характера му. И все пак - кое е общото в отношението към най-висшето чувство - любовта, при различните зодии.

Овен

Те са като огън. Ще ви засипят с комплименти, изненади, подаръци, ще ви любят страстно, ще измислят с вас имената на бъдещите ви деца още на третата ви среща, но има голяма опасност чувствата им бързо да прегорят. Ако искате да ги задържите, бъдете търпеливи, винаги им оставяйте пространство, за да искат да ви "догонят" и не забравяйте - каквото и да правите, дръжте Овена на пиедестал. Представителите на тази зодия търсят идеалната жена и понякога това търсене продължава цял живот.

Телец

Те се влюбват по-бавно, но влюбят ли се, могат да бъдат много верни на тази любов. Понякога ще ви вбесява това, че им липсва романтичност и рядко се сещат да направят някакъв изненадващ жест към вас, но създадете ли семейство с Телец, вероятността то да е стабилно, е огромна. Телецът е добър родител, но никога не го откъсвайте от приятелите му. Те са от изключителна важност за него.

Как обичат другите зодии - четете на сайта на Mila.bg.