Академия по естетична медицина, антиейджинг и клетъчни терапии "Мона Лиза" бе открит в София тази вечер. Медицинският център на ул. "Елемаг" 32 предлага процедури с уникални за страната лазери, видя 24zdrave.bg. 

Тържеството с водещ светският хроникьор Евгени Минчев събра представители на бизнес и шоу елита. Сред гостите бяха председателят на надзорния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова, Диана Митова, член на УС и изпълнителен директор на Банка ДСК, бившият военен министър Николай Цонев, актрисата Деси Тенекеджиева, ПР експертът Ива Екимова, фолкпевицата Рени, популярни тв лица и бизнесмени. 

Центърът разполага с уникална апаратура, отбеляза управителят Анелия Джаркълова. Единствен у нас е диодният лазер за епилация, който предлага в едно синергията на 3-те дължини на вълната в лазерните процедури. Така се постига най-ефективна, дълготрайна и безболезнена епилация. 

Другият уникален апарат е платформата "Accent Prime", която комбинира последните иновации в ултразвуковите и радиочестотните технологии и се използва за скулптиране на тялото - топене на мазнини и антицелулитна терапия, обясни Джаркълова. 

Бутиковата клиника разполага със 7 кабинета и 1 манипулационна. На 2-ия етаж ще има център по естетична и пластична хирургия. 

Тук се предлага и 4D лифтинг на лицето за подмладяване и стимулиране на производството на колаген, както и инжекционни процедури, обясни д-р Камелия Присадашка. Към всеки ще има индивидуален подход с цел цялостна антиейджинг грижа. 

В клиниката ще се прилагат и клетъчни терапии при автоимунни и други заболявания. 

Бившият военен министър Николай Цонев бе сред гостите на откриването на центъра.
Бившият военен министър Николай Цонев бе сред гостите на откриването на центъра.
Управителят на "Мона Лиза" Анелия Джаркълова обяснява как действа платформата "Accent Prime".
Управителят на "Мона Лиза" Анелия Джаркълова обяснява как действа платформата "Accent Prime".