Отново е декември. И празниците са близо.

Сега, повече от всякога, искаме да зарадваме хората, които обичаме.

Да им подарим нещо, което ще стопли сърцата им и ще им покаже колко са важни за нас.

Дълго обмисляме какво да купим – да е нещо различно от преди, да е полезно и в същото време уникално… Да е незабравимо!

И в празничните дни често си пожелаваме, здраве, щастие, любов и богатство.

Терапията „Не пуша вече“ материализира не само идеята ни за подарък, а и коледните и новогодишните ни пожелания. С нея подаряваме:

Здраве – независимо колко дълъг „стаж“ като пушачи имат, хората започват да се чувстват по-добре веднага след като спрат да пушат. Постепенно тялото им се изчиства от трупаните години наред отрови, което води до нормализиране на кръвното налягане, облекчаване на дишането, на нервната и сърдечно-съдовата система, без да броим очевидното разхубавяване.

Щастие – да спреш да пушиш с терапията „Не пуша вече“ ти носи щастие още в самия процес на терапията (това е весело, радостно и изпълнено с хумор преживяване) и все повече щастие с всеки изминал час и ден свобода. Радостта и удовлетворението от постигнатата цел дават на хората по-голяма увереност в собствените им възможности, което ги прави по-решителни в процеса на личното им израстване.

Любов – да подариш терапия „Не пуша вече“ е израз предимно на любов. Любовта на даващия и любовта на получаващия. Първият дава нова светлина, вторият я запазва и започва да я споделя с другите.

Богатство – финансовият резултат от терапията „Не пуша вече“ е поне 2 000 лева, спестени още през първата година. Без да броим намалените разходи за лекари и зъболекари, просто защото сме много по-добре.

И най-важното! С терапията „Не пуша вече“ вие подарявате на любимите си хора най-добрата услуга в света в областта на спирането на пушенето. При това гарантирано.

Ако не успеем да помогнем на човека да спре да пуши, ще ви върнем парите.


Можете да поръчате Ваучер за подарък на телефон: 0888 90 70 50, или на www.nepushaveche.com.