50-60% от раковоболните пациенти на биоенерготерапевта, хомеопат и билколечител Саркис Инджиян оздравяват от най-коварната болест на XXI. От години той разработва своя система, която е усъвършенствал и прилага успешно. Тя включва лечение с биоенергия, колоидно злато и сребро, билкови екстракти и специална диета.

Саркис, ракът ли е най-трудно лечим?
Трудно лечим е както за традиционната, така и за нетрадиционната медицина. До 20-25-я ден от работата ми с пациента не знам дали той ще има подобрение и дали мога да му помогна.

Епидемия ли е тази болест?
Във времето, в което живеем, стресът е огромен за всеки. Той поражда началото на тази болест и на много други. По-устойчивите организми имат по-леки здравословни проблеми, но други преживяват проблемите дълбоко и оттам се получава големият вътрешен конфликт. Важно е каквото и да ни се случва да се приготвим да го преодолеем, нали ние сами си градим живота. Установено е, че 80-90% от раковите заболявания са на стресова основа. Стресът създава атипични клетки, които се делят неконтролируемо и създават различни проблеми в човешкия организъм, докато не го унищожат. Моята цел и тази на лекарите е да създадем контрол върху деленето им, докато не ги отстраним.

Когато дойде пациент при теб, как диагностицираш рак?
Не мога веднага да определя, че има рак. Усещам бодежи по дланта при проблеми в различни зони на тялото - черен дроб, жлъчка, бъбреци. Тогава пациентът си прави изследвания и става ясно дали проблемът е рак.

Как лекуваш пациент с такава диагноза?
Започвам енерготерапия веднъж седмично, като срещите ни с времето се разреждат. Първо балансирам енергийното му поле - аурата, като му подавам определена вибрация, без да го докосвам и го карам да се движи, да танцува, да се върти. Така се освобождава духът на човека и се махат всички излишни наслагвания с времето. Едновременно с енерготерапията пациентът пие разтвор на колоидно злато и сребро...

Целия текст четете на mila.bg