Тулиум лазер 200 вата – високотехнологичен подход към увеличената простата и уринарните смущения. Само в Лейзър Мед.

Половината от мъжете над 50 години с безпокойство установяват, че вниманието им все по-често се фиксира около уринирането. Не само през деня, а и през нощта. Затруднено, с чести позиви или слаба струя са все ефекти на уголемяването на простатата.

Все повече мъже са добре информирани по темата и малцина са тези, които приемат трудностите при уриниране като нормални, произтичащи от възрастта. Повечето знаят: възникнат ли оплаквания, свързани с уринирането, мъжът трябва да се консултира с уролог. А стигне ли се до оперативна намеса – лазерната хирургия на простатата е максимално нетравматична и същевременно с най-добри резултати. Сред съществуващите лазерни системи Тулиум 200 вата е последната дума на техниката. Той обединява всички предимства на създадените преди него, надгражда ги и затова резултатите му са недостижими от останалите.

Тулиум лазер 200 вата осигурява:

- Най-висока прецизност. В сравнение с останалите лазери Тулиум се отличава с водеща прецизост – само 0,2 мм проникване в тъканта на простатата. Към момента няма друг лазер, който да е по-безрисков към околните тъкани и да е по-точен в подаването на лазерната енергия.

- Най-голяма мощност. Което прави възможна работата с всякакви размери на жлезата. Простатата се изпарява далеч по-бързо и максимално близо до капсулата. За мъжа това е равностойно на съкратен престой под упойка, още по-бързо възстановяване и елиминиране на риска от налична тъкан, която да пречи на нормалното уриниране.

- Няма аналог и при други урологични проблеми като тумор на пикочния мехур, стриктура (стеснение) на уретрата и камъни в пикочната система. Тулиум е изключително удобен и за хирурга, и за пациента - с една процедура може да се изпари простатата и да се разбие камък в пикочния канал едновременно.

Тулиум 200 вата е максимално усъвършенствана лазерна система за лечение на увеличена простата на разумна цена. Следоперативните резултати са красноречиви – уринирането отново е със силна, бистра и непрекъсваща струя, позивите могат да бъдат отложени, нощните ставания драстично намаляват.

В ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ. Включва: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

За повече информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg