«Оперираха ми простатата, погрижиха се знаменито за мен, чувствам се честит! Ще посъветвам всички свои приятели в Сливен да не се колебаят, че никакви жертви в името на здравето не са скъпи, да дойдат в Хил клиник, да познаят нейното изкуство и след това да се радват на живота си!“ споделя пациентът на Хил клиник г-н К. Васевски

Хил клиник е модерен медицински център, специализиран в най-авангардните методи за диагностика и безкръвно лечение на заболявания на пикочен мехур и простата. Медицинската апаратура, с която разполага болничното заведение е последна дума на техниката – тук имат всички предпочитани в урологията лазери Зелен, Тулиум и Холмиум, а в съчетие с уменията и дългогодишния опит на лекарите, медицинска услуга е от най-високо качество.

Хил клиник е референтен център за еднодневна хирургия на простатата със Зелен лазер, известна в цял свят с перфектната работа на екипа си, ръководен от д-р Фернандо Санча и сертифицирана по ISO 9001.

Безупречната репутация на клиниката е както по отношение безкръвното лечение на увеличена простата, така и при пациенти с рак на простатата. Освен фокус върху технологичните иновации в Хил клиник държат на висококвалифицирани специалисти. В екипа работят както утвърдените уролози д-р Боцевски, д-р Георгиев и д-р Деримачковски, така и международни експерти д-р Санча и проф. д-р Щолценбург. Това уникално съчетание дава възможност на българските мъже да получат лечение от световна класа в България, в наша клиника, на по-достъпна цена и под грижите на наш екип. През последните години лазерната хирургия на простатата стана широко известна, но истинското й налагане като медицински стандарт и огромен опит с над 1300 пациенти имат единствено в Хил клиник.
Зеленият лазер, с който е прочута столичната клиника, е посочен от Американската и Европейската урологични асоциации като особено подходящ за отстраняване на увеличена простата при мъже със съпътстващи заболявания като диабет и сърдечно-съдови проблеми.

Лазерът има редица преимущества пред класическия хирургичен подход – той осигурява повече прецизност, намалява риска от инфекции, инконтиненция, импотентност, болничен престой и период на следоперативно възстановяване.

През юли в Хил клиник цената на пълен профилактичен пакет на простатата, който включва преглед, лабораторно изследване – ПСА туморен маркер, ехографско изследване с измерване обема на жлезата и остатъчната урина, както и пълен оглед на органите в малък таз е на стойност 35 лева.

-
За повече информация: 02 439 3131 или hillclinic.com