Прополисът е пчелен клей - подобно на восък лепкаво вещество, което е естествено произведено от пчелите и притежава антигъбични, антимикробни, антивирусни и противовъзпалителни свойства. Той съдържа в изобилие флавоноиди, антиоксиданти, аминокиселини, минерали, витамини и ензими.

Използва се за укрепване на имунната система, за лечение на вирусни инфекции и кожни заболявания, за заздравяване на рани. Помага при акне, лош дъх, язва, има благотворно действие върху черния дроб, червата и стомаха. Нормализира високото кръвно налягане.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева     

Преди началото на зимата е важно да се пие прополис за предотвратяване на настинки, грип и други остри инфекции. Той стимулира белите кръвни клетки в унищожаването на патогените и стимулира развитието на антитела за изграждане на имунитет.

Propolis от Naturall е 5 пъти по-силен от обикновения прополис. Той е 100% натурален и е комбиниран с пчелен прашец. Целите парченца прополис са потопени в шафраново олио и защитени в меки капсули. Приема се 1 капсула всеки ден.

"Всичко за семейството"