Преди повече от 100 години в чужбина медици и химици откриват, че веществото нитрилозид, което се съдържа в ядките и семената на кайсията, горчивия бадем, трънката, нектарини и обикновени праскови, вишните, сливите, ябълките, лененото семе, обикновеното и черно просо, убива туморните клетки.
Но чак през 1952 година Ернст Кребс – биохимик, успява да извлече от ядките на кайсиите концентриран витамин В17.

Нарича витамин В17 леатрил – съкратено от пълното му наименование Lavomandelonitrile – лавоманделонитрил.

Лечението на рак е извършвано по венозен път – на болния вкарват витамин В17 със системи.

Днес нещата са значително опростени, след като се предлагат готови капсули, които се приемат с чаша вода.

В България вече също има Витамин В17, познат под името Витамин B17 Kомплекс.

Витамин В 17 Kомплекс е напълно натурален продукт – хранителна добавка, в която са вложени сушени и стрити на прах кайсиеви ядки, сушени и стрити на прах плодове Облепиха (Hippophae rhamnoides), сушени и стрити на прах гъби Рейши (Ганодерма луцидум), сушени и стрити на прах гъби Кладници (Pleurotus ostreatus), масло от кайсиеви ядки и желатин.

Употребата на витамин В17 е комплексна, затова той носи името витамин В17 Kомплекс.

Освен за борба с рак, витамин В17 Kомплекс влияе положително върху имунитета, храносмилателната и сърдечно-съдове система.

Тайната си крие в използваните съставки.

Укрепването на имунната система и възможността да се пребори дори с раковите клетки се дължи на самия леатрил – витамин В17 от кайсиевото масло и кайсиеви ядки.

Но това не е всичко, защото добавените сушени гъби Рейши и Кладници са богати на бета глюкани, които подпомагат растежа, развитието и регенерацията на клетките.

Те имат фибри, които подобряват работата на стомаха и пересталтиката на червата.

Гъбите Кладници са полезни за регулиране кръвната захар и мазнините, както и за артериалното налягане.

Плодовете Облепиха осигуряват лесно съсирване на кръвта, здравина и еластичност на кръвоносните съдове.

С изключение на бременни жени, кърмачки, малки деца и алергични към някоя от изброените съставки, всички останали българи могат да се възползват от уникалните ползи за човешкото здраве, събрани в капсулите на витамин В17 Kомплекс.

Приемът е от 1 до 2 капсули 2 пъти дневно за възрастни, на гладно преди хранене само с вода. Капсулите се поглъщат цели, а не се разтварят във водата.

За да изпитате дълготраен положителен ефект от приема на витамин В17 Kомплекс, трябва да използвате ежедневно хранителната добавка най-малко 3 месеца.

Българи, които вече са използвали витамин В 17 Kомплекс споделят, че са получили истински желаните резултати, след като са приемали капсулите на витамин В17 Комплекс между 3 и 6 месеца.

Вижте истината за лечението на рака, една отдавна пазена тайна! (ВИДЕО)

За повече информация: 02/822 03 12 и 0876 766 800