Учените откриха, че комбинацията на две познати от древността мощни природни съставки има удивителна сила срещу най-зловещите болести на цивилизацията. Става дума за висококачествени стандартизирани екстракти от хрущял от акула и котешки нокът.

Оказва се, че те притежават рядката способност да потискат развитието на нови кръвоносни съдове, или казано с други думи - потискат химичните реакции водещи до неоваскуларизация. А с неоваскуларизация, т.е. развитие на нови кръвоносни съдове и нарушен имунитет се характеризират редица заболявания. На първо място рака. Известно е, че раковите образувания растат, защото индуцират развитието на нови мрежи от кръвоносни съдове в организма, които ги снабдяват с хранителни вещества.

Това се случва и при някои очни заболявания, като диабетна ретинопатия и дегенерация на макулата, които също се характеризират с разрастване на нови кръвоносни съдове вътре в окото, и тъй като те растат на неподходящо място, могат да доведат до слепота. Този процес е налице и при други състояния - артрити, псориазис, регионален ентерит (болест на Крон, възпаление на лигавицата на червата).

Съдържащите се в Неостат висококачествени стандартизирани екстракти от котешки нокът и хрущял от акула го превръща именно в такъв уникален продукт, който помага там, където често и медицината вдига рамене.
Първата съставка - хрущялът от акула, притежава изключителни лечебни свойства. Следствие на многобройни и дългогодишни научни изследвания той е признат като средство за терапия или превенция на редица заболявания, включително рак. В него се съдържат протеини, благодарение на които се потиска растежа на злокачествените тумори и техните метастази. Науката потвърждава положителните резултати при лечение на широк спектър от онкологични заболявания, включително тумори на гърдата, на яйчниците, на маточната шийка, на простатата, на ректума, на дебелото черво, на стомаха, на бъбреците и на мозъка.

Ползите от втората съставка на Неостат - висококачествен стандартизиран екстракт от котешки нокът Саменто, също са отдавна познати на медицината. Мощният му имуномодулиращ потенциал и свойството да притиска туморния растеж, позволява той да бъде считан за едно от най-ефикасните средства за лечение на онкологични заболявания. Има силно антиоксидантно, противовъзпалително, спазматично, антисептично, хипотензивно, хепатопротективно, жлъчкогонно, диуретично и детоксикиращо действие. Ефективен е в лечението на артрити, бурсити, заболявания на стомашно-чревния тракт, дихателните пътища, простатит, възпалителни заболявания на женската полова система, нарушения на менструалния цикъл. Повишава устойчивостта на организма към инфекциозни заболявания; забавя скоростта и силата на сърдечния ритъм. С котешки нокът успешно се лекуват някои заболявания на очите.

Освен всичко това, двете съставки, комбинирани в Неостат, модулират имунния отговор, нормализират пропускливостта на кръвоносните съдове и неутрализират свободните радикали. Неостат е природен продукт и е практически безвреден. Има добра поносимост и при продължителна употреба.

Специалистите препоръчват прием на Нeостат при злокачествени заболявания, ревматоиден артрит, псориазис и др., при някои очни заболявания – диабетна ретинопатия, дегенерация на макулата и неоваскуларна глаукома, за стимулиране на имунната система, като общоукрепващо и тонизиращо средство

Препоръчва се 3 пъти на ден по 1 капсула след хранене. Дозировката е индивидуална и може да се адаптира според тежестта на заболяването. Неостат може да се комбинира с други средства. Неостат е природен продукт и е практически безвреден. Има добра поносимост и при продължителна употреба.

Неостат е продукт на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София, 1202, ул. Цар Симеон 52,

тел. 02/ 983 62 03, e-mail: [email protected], www.borola.com, или да поръчате онлайн на www.momo.bg