Детската стая прелива от кукли, конструктори, плюшени зайчета, фигурки и всякакви пластмасови измишльотини, made in China. А сега отново имаме повод да направим подарък на детето си и все ни се иска да е нещо полезно, нещо, което няма да му омръзне след един-два дена игра. Нашият подарък за вашите деца тази Коледа са тези идеи за прекрасни подаръци, които ще ги зарадват и няма да са излишни след 48 часа.

Фотосесия

Вече из цялата страна се предлагат такива услуги. Заведете детето си във фотостудио, като се погрижите преди това за цялостната визия, която би му харесала в едно подобно приключение. Например ако синът ви мечтае да стане футболист, купете му футболен екип, нова топка, портативна футболна врата и помолете фотографът след това да ви направи няколко колажа как отрочето ви играе заедно с Лео Меси или с Димитър Бербатов например.

Запис на песен

Незабравимо изживяване за детето ви и подарък за цялото семейство! Вече има студиа, които предлагат тази услуга - професионален запис на песен, нейния мастеринг и запис на диск. И детето ви ще се почувства като истинска звезда!

Може да намерите всички идеи за оригинални подаръци за деца, различни от играчки, на новия ни сайт mila.bg.