Лекари микотерапевти прилагат три от най-резултатните природни терапии за борба с рака в България. Комбинацията от тези терапии увеличава в пъти вероятността борещия се с онкологично заболяване да възстанови бързо нормалната работа на имунната си система, което е от решаващо значение за победа над болестта.

Рак с метастази в мозъка и гръбначния стълб

„Аз съм Васил Стефанов Русев, от гр. Пловдив съм. Жената - Цветана Русева, като я изписаха от болницата, я изписаха с препоръка, че няма нужда от лечение, защото е в последния стадий, разсейки, мозъкът е обхванат, гръбнака (също) и казват: „дори и да я водите на химио- и лъчетерапия, просто само ще я мъчите“. Основния тумор от скенера, не можаха да го намерят.

Синът ми казва: „Татко, май ще трябва да се готвим за погребение, не за лечение.“ Аз съм длъжен да направя всичко, за да не ми тежи на съвестта. Според д-р Евтимова (микотерапевт), аз съм дошъл много късно, защото наистина нашия случай е много безнадежден. Тя вика: „Тука при мен все такива идват- безнадеждни.“ Аз съм длъжен всичко да опитам. Ама как няма, вика, дайте експертизата, дадох я, прочете я, ред по ред, извади и тя един лист, две страници и там пишеше хранителен режим, и между редовете ми написа за всяко едно от тези лекарства как да го давам, по колко и какъв режим на хранене.

Значи тя (жена ми) не можеше да дигне ръка, да дигне крак. И на втория месец като ѝ вдигна ръката - не е схваната, движи се. Тя не можеше да я контролира, и крака (също). Всичко беше под нея, беше ад, ад! И на третия месец взе да се изправя, да седи. И на третия месец никой не можеше да повярва, че ще стане тая жена от леглото. Просто неописуема радост! Вдигнахме я от леглото!

Като вземахме диска от ядрено магнитния резонанс, хайде сравнявай, къде са тези метастази, стопено, всичко стопено, не можем да повярваме. Тези доктори не бяха ли чували за тези гъбни продукти за борба срещу рака. Дори много хора не могат да повярват, как е възможно за три месеца да си я оправил, това е чудо на чудесата. Самите доктори викат: „Това трябва да е някакво чудо.“

И аз така мисля, че е чудо, ама не е чудо, ами резултат от лечението с гъбените продукти. Как да не повярвам, как ще кажа, че е шарлатания, като ей го живият пример! Ето, докато ми казваха и се стягахме за погребение, а вече осми месец, и става все по-добре и по-добре. Жалко, че толкова много народ си отива от незнание и липса на разпространение за лечебните свойства на тия продукти.

Пречеше ли им да ми кажат, вместо да ми казват „стягай се за погребение“, да кажат: „опитайте и с нетрадиционна медицина.“ Какво им пречеше? И ако бях така, някой по-свит човек, да не проявя интерес, да се предам, и досега да сме забравили, че сме погребали жената! Ето я, жива и здрава и жизнена, и бузките и зачервени, и смее се, радва се вече на живота. Основното е „Имуно модулаторът“, той е с няколко съставки.“

За контакт: 0878 780 302

Вижте още успешни случаи в сайта: www.mikoterapia.bg