Вашият елемент: огън
Съответстващ западен знак: Телец
Съвместими сте с: Вол и Петел

Bашата собствена година ви е подготвила големи възможности. Сега е моментът да действате и да изпълните желанията си. С решителност и смелост може да постигнете успех и да спечелите много пари. Змиите, които приключват Годината на Дракона с проблеми и разочарования, трябва да обърнат страницата и да я забравят. Представете си, че започвате нов етап, и то от най-добрите. С амбиция ще получите каквото си поискате.

На работното място се отварят нови възможности. Тези, които заемат добра позиция, ще имат шанс за напредък. Работещите в голямо предприятие може да се прехвърлят в друг отдел, където ще разширят опита и познанията си. Винаги следете за интересни оферти. Ако отдавна заемате даден пост и искате промяна, сега е моментът. Ще провърви и на онези, които искат да завъртят собствен бизнес. Трябва само да се посъветват сериозно и да си осигурят всички възможни гаранции. Най-добрите месеци за професията ви са март, юни, юли и септември.

По отношение на финансите тази година няма да сте толкова точни както обикновено. Направете си добър бюджет, контролирайте разходите, спестявайте и най-важното, ако подписвате договор, не забравяйте да четете дребните букви и да огледате всички условия, защото може да ви прецакат. Ако държите нещата под контрол, всичко ще бъде наред.

Змиите ще се наслаждават на нови дейности през своята година, която ще бъде много творческа. Социалният ви живот ще е оживен и интересен. Ще срещнете много нови хора и ще увеличите приятелите си. Ще се радвате да излизате с тях и да се забавлявате. Най-благоприятните месеци за това са април, май, август и септември.

Чака ви и щастлив семеен живот. Ще отпразнувате важен рожден ден и нечий успех. Ще бъдете голяма опора за близките си, ще направите подобрения в дома си, ще пътувате. Единственият проблем, който може да се появи, е свързан с липса на комуникация, но няма да е сериозен. Ако си говорите и не се правите на велик, всичко ще е наред. Голямо пътуване в края на годината ще ви изпълни с много вълнение и радост.

Определено пред вас е година, пълна с възможности и удовлетвореност. 

Повече за годината на Змията вижте ТУК.