Грейпфрут успешно се бори с вируси и бактерии

Според държавния здравен инспектор д-р Ангел Кунчев, в края на януари и началото на февруари грипната вълна ще удари България. Очаква се около половин милион българи да се разболеят.

По-добре не чакайте грипът да дойде, вземете мерки още сега.

Доверете се на избора на семейните лекари по цял свят, които от години използват в своята практика екстракт от семена на грейпфрут.

Ето какво споделя д-р Доналд Денис: „Пациентите често ме питат: Защо екстракт от семена на грейпфрут? Наистина ли е толкова ефикасен? Обяснявам им, че екстрактът представлява етерично масло, дестилирано от семената на грейпфрут. Той е добре познат със своето антимикробно действие".

„Друго страхотно предимство на екстракта от семена на грейпфрут - продължава д-р Денис - е че е натурален, не съдържа химикали, лесен е за употреба и е с широкоспектърно действие, защото работи успешно срещу вредните бактерии, гъбички и паразити".

Вероятно си мислите в момента: „Наистина ли работи?" Д-р Денис дава категоричен отговор и на този въпрос: „Да, по много различни начини. Разбира се, както повечето неща, резултатите варират според индивидуалното състояние на всеки човек.„

От съществено значение е да се доверите не просто на продукт, съдържащ екстракт от семена на грейпфрут, а от доказан и сертифициран производител. Това Ви дава гаранция, че наистина ще ползвате висококачествен продукт.

Цитро Плюс е екстракт от семена от сертифицирани organic плодове на грейпфрут и съдържа ценни биофлавоноиди. Грейпфрутите, които се използват за Цитро Плюс, са отгледани по стандартите на сертифицираното organic производство. Покрива стриктните изисквания на законодателството на Европейския Съюз. Производителят GSE-Vertrieb е сертифициран от Ecocert (DE-OKO-024).

Цитро Плюс е с широк спектър на приложение. Множество клинични проучвания показват, че ефективно унищожава бактериите, гъбичките и вирусите. Изследвания, проведени в над 80 научни лаборатории, потвърждават и силния му противомикробен ефект. Доказано ефективен дори при ниски концентрации! (базиран на In Vivo изследвания).

Какви са ползите за Вашето здраве от употребата на Цитро Плюс?

Независимо дали ще го приемате под формата на капсули или капки, той действа не само антимикробно (за профилактика и лечение на различни инфекции като грип или синузит), но се използва и с антипатогенен ефект. Какво означава това? Че е отличен помощник при лечението на по-тежки заболявания като Е. коли или Салмонела. Освен това, заради неговото щадящо действие, лекарите го препоръчват и при вагинални и гъбични инфекции.

Клинични изследвания доказват не само мощното действие на екстракта от семена на грейпфрут като имуностимулант и антимикробно средство, но и неговата висока стойност като антиоксидант и чудесен източник на витамин С. Експертите смятат, че приемането на малки, но редовни дози Цитро Плюс, е един от най-ефективните начини за поддържане на силна имунна система и добро общо здравословно състояние.

Цитро Плюс - екстракт от organic семена на грейпфрут, може успешно да се използва и за външна употреба - от грижа за кожата до почистване на дома. Противогъбичните и антисептичните свойства на екстракта го правят идеален за използване в козметични процедури за кожата и ноктите, както и за дезинфекция на рани. Може да го добавите към шампоана или водата за уста, за да Ви помогне в борбата с пърхота или при проблеми в устната кухина.

Цитро Плюс - екстракт от organic семена на грейпфрут е универсално средство за подобряване на здравословното състояние, като дезинфектант, мощен имуностимулатор и природен антибиотик.

Многобройните му приложения и ползи за Вашето здраве, е безпорно! Той е безопасен за употреба дори и от деца, няма известни странични ефекти и е нетоксичен!

Повече за Цитро Плюс - екстракт от organic семена на грейпфрут може да прочетете тук