Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще бъдат най-големите късметлии през 2013 г.

При Везните всичко ще е наред. Докато през 2012 г. хората от този знак трябваше да работят здраво, сега те ще берат плодовете на усилията си.

За Близнаците приключва серията от загуби. Те ще могат да извлекат големи печалби и да завържат добри нови познанства.

Водолеят може да очаква много творчески идеи, които ще успее да осъществи благодарение на изпълнителните си умения и лидерски качества.

Рак, Скорпион и Риби
Промяна чака водните знаци Рак, Скорпион и Риби.

За хората, родени под знака на Рака, следващата година може да донесе промяна в професионалните занимания или нови взаимоотношения.

Скорпионите ще имат известни трудности в началото на годината, вероятно битови и административни, но ще ги преодолеят успешно.

Приятели и партньори на Рибите ще им помогнат в техните проекти. През втората половина на годината Рибите може да имат големи разходи, свързани например със смяна на жилището или купуване на имот.

Телец, Дева и Козирог
Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще бъдат изправени пред промени, които като цяло ще са положителни.

2013 г. обещава промени към по-добро в личния живот на Телците, особено през април и май.

Девите ще имат възможност да подобрят своето благосъстояние и социален статус.

Змията ще застави Козирозите да бъдат по-сериозни в плановете си. Работещите в образованието, строителството и бизнеса ще имат най-голям късмет.

Овен, Лъв и Стрелец
Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец могат да разчитат на нови запознанства и свежи възможности. Но трябва да действат решително, за да се възползват от шанса си.

За Лъвовете 2013 г. ще бъде успешна. Те ще бъдат популярни и ще се наслаждават на по-голямо влияние над другите хора. Трябва да използват това, за да се придвижат нагоре по служебната стълбица.

Овенът трябва да е нащрек за неочаквани развития, а за Стрелците ключовата дума на годината е “внезапно”.
И двата знака могат да получат подарък от съдбата, когато най-малко го очакват. 2013-а е добра за креативните личности и никой не трябва да се страхува да изразява идеите си.

Змия се прибира в чекмеджето си в магазин за змийска супа в Хонконг. От столетия китайците ядат влечугите и ги смятат за деликатес, даряващ здраве.
Змия се прибира в чекмеджето си в магазин за змийска супа в Хонконг. От столетия китайците ядат влечугите и ги смятат за деликатес, даряващ здраве.
Златна гривна с часовник във форма на змия с диаманти и изумруди на “Булгари” от колекцията на Елизабет Тейлър.
Златна гривна с часовник във форма на змия с диаманти и изумруди на “Булгари” от колекцията на Елизабет Тейлър.