Терапиите със супер ефект при астма, синузит и респираторни заболявания

Стотици клиенти са преминали за няколко месеца през терапиите в солните стаи на центъра за подобряване на здравето „Халомедика“ в Бургас. Иновативната процедура действа мощно върху имунитета и успя да привлече в града десетки страдащи от хронични болести на дихателната система, повтарящи се бронхити и пневмонии, алегрии и усложнения при грип от София, Варна, Стара Загора и други градове на страната. Причината, е че терапиите в солните стаи, които са хит в Европа от години, за сега се предлагат само в Центъра в Бургас, и на достъпни цени. Успоредно с това ползването на солните стаи спестява процедури и пътувания по санаториуми за хронично болните и страдащите от различни видове алергии (полени, прах влага и др.)

Терапиите с фармацевтична сол са силно ефективни и търсени през студените месеци, защото имат лечебен ефект при астма, пневмония, бронхит, отит, синузит, ларингит, фарингит и вирусни инфекции, твърдят експертите. Те дават видим резултат при кожни заболявания като акне, дерматит, псориазис и много други. Обикновено лекарите – специалисти насочвали пациентите си към услугата.

Тъй като терапиите са безвредни, както за 80-годишни, така и забебета, най-масово от тях се интересуват родителите. Солната стая влияе положително върху психиката. Препоръчва се за страдащи от депресии, подложени на стрес или с хронична умора.

„За напълно здрави хора, терапията действа подмладяващо на кожата, повдига тонуса и е идеална за детоксикация на тялото. Сега имаме много клиенти, които са ползвали солни стаи в чужбина и дори здрави ползват терапиите за разкрасяване и превенция от сезонните заболявания“, каза управителят на“ Халомедика“ - Георги Койчев.

Той уточни, че в детските солни стаи има възможност за игри и за релакс на придружители, но клиентите се разпределят, в зависимост от здравния статус. Въпреки, че в солните стаи няма риск пациенти да се заразят един от друг, с цел предпазване при групови терапии, настиналите деца се записват на индивидуални терапии или в различни часове от здравите, след подадена информация от близките.

В солните стаи, въздухът е богат на микроелементи, 80% от които се съдържат в кръвната плазма на човешкото тяло. По време на престоя в нея се разпрашват фини частици, специална фармацевтична алпийска каменна сол, чрез модерна технология-халогенератор. Престоят в тях наподобява този в солна пещера или в борова гора.

Център за релакс и подобряване на здравето „Халомедика“ е на адрес:

Бургас, жк Бр.Миладинови, бл. 57, до вх. 7

За да няма струпване на много хора на едно място, от управата там препоръчват ползването на солните стаи да става след предварително записване на телефон:

0895 503 054 или на място в Центъра